Bestill veihjelp digitalt med noen få klikk

Å få motorstopp langt hjemmefra kan være en utrygg opplevelse. Med SOS Internationals digitale løsning kan sjåfører i nød be om hjelp raskt og presist.

SOS International tilbyr sine forsikrings- og mobilitetskunder en løsning hvor bilister kan bestille veihjelp digitalt. Ved hjelp av få klikk sendes informasjon som registreringsnummer, GPS-informasjon og skadeårsak til SOS Internationals alarmsentral, som umiddelbart tar kontakt med bilisten.

– I en stresset situasjon skal det være enkelt og trygt å få hjelp. Ved å bestille veihjelp digitalt kan bilisten som er i nød raskt og presist få tilgang til assistanse, sier Hanne Bonna Bruun, Business Improvement Manager for SOS Internationals norske veihjelpsvirksomhet.

Trygghet i situasjonen
For SOS International er det viktig å kontinuerlig utvikle de digitale løsningene slik at de lever opp til kundenes krav og sluttbrukernes forventninger. Et eksempel er bruk av GPS-posisjon, som i en ulykkessituasjon løser noe som ofte er en veldig konkret utfordring:

– Du kan få motorstopp sent på kvelden, på vei til et sted. I en uvant situasjon kan det være vanskelig for bilister å forklare nøyaktig hvor de er. Men når alarmsentralen mottar GPS-informasjonen, kan de raskt og presist koordinere assistansen, sier Hanne Bonna Bruun.

– Dette betyr at vi kan snu følelsene av usikkerhet og utrygghet, og gjøre dette til en god kundeopplevelse, sier Hanne Bonna Bruun. 

Skadeårsak
Løsningen inkluderer en tilsendt link der bilisten selv gir en enkel angivelse av hva som har skjedd med bilen. Dette er det flere miljø- og tidsmessige fordeler med:
– Vi kan være raskt på plass med riktig type kjøretøy og utstyr, og det gir mulighet for reparasjon på stedet – og også mer fornøyde kunder, sier Hanne Bonna Bruun
I tillegg får bilisten i nød en mulighet til å følge bergingsbilens rute til ulykkesstedet i sanntid via SMS. 

Vil du vite mer?
Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan implementere digital bestilling av veihjelp til fordel for dine kunder, ta kontakt med din kontakt i SOS Veihjelp/SOS International.

Kontakt oss

Er du på reise og trenger akutt assistanse?

Kontakt SOS Internationals alarmsentral på +45 7010 5050.

Jeg har et annet spørsmål