Har du punktert?

Se for deg at du møtes av et punktert dekk når du skal sette deg inn i bilen på vei til jobb på morgenen.

Eller at du blir stående langs veikanten med en punktering. Fortvil ikke: Vi står klare til å assistere deg døgnet rundt. Ring oss på 915 09505 dersom du har punktert og har behov for hjelp til å komme videre.

Via vaktsentralen vår koordinerer vi over 300 bilbergingskjøretøy fra 140 stasjoner plassert over hele vårt langstrakte land som vi sender ut til å hjelpe deg og bilen din i tilfelle av punktering.

Dersom du opplever en punktering yter vi reparasjon på stedet eller tauer bilen din til foretrukket verksted eller servicepartner.

Hva må du gjøre for å få hjelp?

For å få hjelp må du ringe til 915 09505 og oppgi følgende informasjon:

  • Registreringsnummer?
  • Navn / rekvirent?
  • Hva trenger du hjelp til?
  • Hvor står du? 
  • Hvilken dekning har du / type forsikring?

Avhengig av type dekning informeres kunden om at han vil bli belastet egenandel av berger på stedet.

SOS International veihjelp bistår deg hvis du får en punktering

Vi bistår deg hvis du får en punktering eller har andre problemer på veien, uansett type kjøretøy, tid og sted: 

  • Skulle uhellet være ute, står vi klar til å assistere deg slik at du ikke behøver å bekymre deg for hva du skal foreta deg. 

  • I de fleste tilfeller vil vi kunne midlertidig reparere punkteringen på stedet, slik at du kan komme deg videre i egen bil til et foretrukket verksted eller servicepartner.

  • Dersom det ikke lar seg gjøre å reparere punkteringen på stedet, må bilen til ytterligere service på et verksted for å få på plass en mer permanent løsning.

  • Vi anbefaler at du holder deg øye med trykket i dekkene. I tillegg til å forebygge en eventuell punktering, vil dette også kunne bidra til å øke dine dekks levetid, samt gi deg et bedre veigrep og en bedre drivstofføkonomi. Les mer her
Alle kan få assistanse - uansett om du har bilforsikring eller ei

SOS International yter umiddelbar hjelp når det gjelder alt fra punktering, mistede nøkler og utelåsing, lokal transport, innkvartering, fly- eller togbilletter, overføring av kontanter, leiebil eller hjemsendelse av passasjerer og kjøretøy. 

I tillegg til å tilby telefonstøtte for tekniske problemer, håndterer også vi i SOS International veihjelp alle forsikringsrelaterte saker og tar oss av kontakten med ambulanse, politi og brannvesen.

Les mer om SOS Veihjelp her

Vi er en nasjonal leverandør av veihjelptjenester.

Kontakt oss