Seneste nyt fra SOS International veihjelp

SOS International hjelper uheldige båteiere

09.06.2022

Med mer enn 100 000 km kystlinje er båtlivet et fristed for mange nordmenn – med mindre det skjer en ulykke eller det oppstår en skade på båten. Hos SOS International hjelper vi uheldige båteiere ved land.

Gi bilen en grundig sjekk før du reiser på bilferie til utlandet

09.06.2022

SOS International, som yter veihjelp i utlandet på vegne av en rekke norske forsikringsselskaper, oppfordrer nordmenn som planlegger bilferie til utlandet til å være ekstra nøye med forberedelsene i år. 

Bestill veihjelp digitalt med noen få klikk

04.04.2022

Å få motorstopp langt hjemmefra kan være en utrygg opplevelse. Med SOS Internationals digitale løsning kan sjåfører i nød be om hjelp raskt og presist.

Veihjelp: Mild vinter og høyt servicenivå

04.04.2022

Det har vært en mild vinter, og ved SOS Internationals alarmsentral for veihjelp er det registrert færre assistanser sammenlignet med fjoråret som var preget av en tøff vinter. Lavere aktivitetsnivå har SOS International utnyttet til å styrke kundeopplevelsen og kompetansen hos våre medarbeidere.

SOS International Sustainability Report 2021

04.04.2022

Good health and well-being are one of the goals of the UN Sustainable Development Goals (SDGs) that SOS International identifies. We see our work with sustainability as a part of our social responsibility.

Annual Report 2021: Another year in the shadow of the pandemic

04.04.2022

The past year has been yet another year in the shadow of the Covid-19 pandemic. Despite a deficit SOS International is still financially a very solid company.

Historisk godt år for veihjelpsvirksomheten

27.01.2022

En milepæl ble passert i 2021 for SOS Internationals Mobility-division: For første gang hadde den nordiske veihjelpsleverandøren mer enn én million saker og nesten to millioner anrop på ett år.

Store trender innen mobilitet og hvordan man møter dem

01.12.2021

I dag er tilkoblede, selvstyrende og delte mobilitetstjenester en del av hverdagen, og dette har endret måten forbrukerne reiser på. Hos SOS International følger vi med på de store trendene innen mobilitet og legger planer for hvordan vi kan fortsette å være relevante i markedet.

Sommerens bilferier preget av COVID-19-pandemien

08.09.2021

For SOS International og SOS Veihjelp som leverer veiassistanse på vegne av norske forsikringsselskaper, medlemsorganisasjoner og bilmerker, ble sommeren på mange måter som forventet med mange nasjonale veihjelpssaker.

Høy kundetilfredshet på alarmsentralen for veihjelp

04.09.2019

Sommerhøysesongen for veihjelp går mot slutten for vår norske veihjelpvirksomhet, og vi er takknemlige for at tilbakemeldingene fra sluttbrukere gjennom sommeren viser høy grad av kundetilfredshet.