Trenger du veihjelpsassistanse?

Vaktsentralen

Vaktsentralen til SOS International veihjelp ligger i Lysaker (Oslo) og her er dedikerte medarbeidere i full aktivitet, 24 timer i døgnet, året rundt. 

Vaktsentralen er sammensatt av kyndige og dedikerte medarbeidere med ønske om å yte topp service. Teamene håndterer mottak av alle innkommende samtaler.  De har kompetansen til å kunne svare alle type henvendelser knyttet til våre tjenester, enten det er NAF-medlemmer eller forsikringskunder. De både registrerer og rekvirer assistanse via vårt nettverk i Norge og resten av Europa.

I de saker hvor kunden trenger  mer oppfølging av sin sak som å rekvirere leiebil, hjemtransport, innkvartering, fly- eller togbilletter, hjemtransport av kjøretøy, dialog med verksteder og samarbeidspartnere i utlandet mm, vil våre mest erfarne medarbeidere håndtere dette.

Vaktsentralens medarbeidere håndterer også alle forsikringsrelaterte saker knyttet til skaderegistreringer, og tar seg av kontakten med både med ambulanse, politi eller brannvesen, samt saneringsselskaper etc.

Utdannelse og kontinuerlig faglig utvikling for hele vaktsentralen

Utdannelse og kontinuerlig faglig utvikling er viktig for oss. Alle våre operatører går igjennom en modulbasert opplæring, som trinnvis bygger på hverandre slik at vi sikrer at alle får den kunnskapen og treningen de trenger til å kunne hjelpe våre kunder på best mulig måte i alle situasjoner.


Kontakt oss

Møt en medarbeider hos SOS International veihjelp her

Kunne du tenke deg å jobbe hos vaktsentralen? 

Uansett hvor i organisasjonen du jobber i SOS International veihjelp så er du en viktig brikke både for våre kunder og dine kollegaer. 

Vi er del av SOS International som er et interessant, utfordrende og krevende sted å jobbe, et sted som fordrer din menneskelige og profesjonelle kompetanse – 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Les mer

 

SOS International veihjelp hjelper bilister døgnet rundt, 365 dager i året.

Via vår vaktsentral koordinerer vi over 300 bergingskjøretøyer fra 140 stasjoner rundt i hele Norge. 

Vi har 140 bergingsstasjoner spredt rundt i hele Norge og alle disse gjør sitt ytterste for å bistå bilister i nød 24 timer i døgnet, året rundt.

Les mer om vårt nettverk