SOS International – assistanse over hele verden

Vi er del av SOS International

SOS International er Nordens største assistanseorganisasjon. Fra alarmsentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yter SOS International akutt personlig assistanse over hele verden.

SOS International tilbyr et bredt spekter av løsninger i form av verdensomspennende medisinsk hjelp og assistanse for reisende, helsetjenester og bilberging. I alle sine operasjoner garanterer SOS International høy kundetilfredshet, et altomfattende program for kostnadsstyring samt høy kvalitet i erstatningsprosessen.

SOS International har et konkurransedyktig nettverk av kvalifiserte leverandører og forretningspartnere over hele verden.

 

Rett ekspertise i alle situasjoner

Med mer en 1000 ansatte representerer SOS International 30 nasjoner og samlet snakker våre medarbeidere mer enn 37 forskjellig språk. SOS International er eid av flere av de største forsikringsselskapene i Norden og har et saksvolum som plasserer SOS International som en verdens største assistanseorganisasjoner. 

Dette sikres gjennom  våre døgnbemannede alarm- og vaktsentraler og vårt høyt kvalifiserte personale og et unikt nettverk av kompetente og pålitelige leverandører og samarbeidspartnere.

 Bli bedre kjent med SOS International

 

 

En av Nordens største assistanseorganisasjoner

Les mer om SOS Internationals visjon, misjon og verdier.

Les mer 

Årsrapport 2021

2021 var nok et år hvor COVID-19 endret reisemønstrene våre og måtene vi lever og jobber på. For andre år på rad setter viruset sitt preg på de finansielle resultatene i SOS Internationals årsrapport.

Til tross for pandemien klarte SOS International å beholde og tiltrekke seg kunder. I den årlige kundetilfredshetsundersøkelsen ga våre kunder SOS International 5,9 poeng på en skala fra én til syv.

SOS International er fortsatt i en sterk finansiell posisjon med tanke på å utvikle og styrke sin markedsposisjon i årene som kommer.

Last ned årsrapport for SOS International