Gode råd fra SOS International veihjelp

Gjør bilen vinterklar
Er din bil klar for møtet med snø og kuldegrader? Når oktober nærmer seg er det på tide å gjøre bilen klar til vinteren. Her er våre råd for en vinterklar bil.

Les mer

Gode råd for bilferien
Her får du smarte råd og tips for en vellykket bilferie. Det er alltid en god idé å ta med startkabler, reisesyketabletter, snøspade, solskjerming og mye mer.

Les mer

Kjøring på vinterføre
Slaps, snø, is og vann. Det er mange typer føreforhold man må ta stilling til når man kjører i Norge i vinterhalvåret. Nedenfor finner du ti tips som gjør deg og bilen din bedre rustet til alle slags føreforhold.

Les mer

Bilpleie
Riktig bilpleie er viktig for bilens utseende, levetid og sikkerhet. Få gode råd om polering, låsolje, skifting av pollenfilter og oljeskift.

Les mer

Dekk og felger
Når bør du skifte dekk og hva må du sjekke? Gode og trygge dekk innebærer mer enn at mønsteret på alle fire dekk er dype nok.

Les mer

EU-kontroll
Når skal bilen på EU-kontroll? Og hva bør du sjekke før EU-kontrollen? Les om tips om hva du bør sjekke når kjøretøyet skal på EU-kontroll her.

Les mer

Barn i bil
Sikring av barn i bil handler først og fremst om å bruke barnsete og om å bruke barnsetet rigtigt.

Les mer

Vinterdekk
Når kan man skifte til vinterdekk, og hvor dyp bør mønsterdybden på vinterdekk være? Les om mønsterdybde og valg av vinterdekk.

Les mer

Sommerdekk
Når kan man skifte til sommerdekk, og hvor dyp bør mønsterdybden på sommerdekk være? Les om mønsterdybde og valg av sommerdekk.

Les mer

 

Piggdekk
Bør du velge piggdekk eller piggfrie dekk? Og når er sesongen for piggdekk i Norge? Les om piggdekk, piggdekkgebyr og viktige datoer.

Les mer

Kjøring i utlandet
Regler om obligatorisk tilbehør til motorkjøretøy og tilhørende standarder er forskjellig i de europeiske land.

Les mer

Mønsterdybde
Har du sjekket mønsterdybden på dekkene dine nylig? Husk at minstekravet på sommerdekk er på 1,6 mm og 3 mm på vinterdekk.

Les mer

Veihjelp - hele døgnet og 365 dager i året.

Kontakt oss